VOYS: vanaf nu in Het Kwadraat

De afgelopen weken is druk verbouwd in Het Kwadraat. Deze nieuwe kantoortuin wordt het nieuwe thuis van VOYS. Het is een prachtige ruimte geworden na een enorme transformatie te zijn doorgaan. VOYS woont nu officieel in Het Kwadraat en bij zo’n heugelijk moment hoort natuurlijk taart.

VOYS is de afgelopen tijd hard gegroeid, en daarbij hoort een nieuw headquarter. Niet langer in de jaren 90 stijl blijven, maar naar een kantoortuin met een open werkomgeving. Wat kort geleden nog een lege ruimte was is nu een moderne werkomgeving waar VOYS afgelopen week haar intrek in heeft genomen. Bij het kantoor van de toekomst hoort onder andere veertien kilometer aan datakabel.

VOYS zocht aansluiting bij Het kwadraat vanwege het concept, waar kruisbestuiving en delen met de andere bewoners centraal staat. De intrek van VOYS in haar nieuwe kantoortuin wordt uiteraard gevierd met taart.

Het Kwadraat verwelkomt het hele team van VOYS en wenst hun veel geluk en succes. De komst van VOYS is geweldig, en zij zal niet de laatste zijn die Het Kwadraat hun thuis kan noemen.