Ruimte huren?

Dit kantoorcomplex, verdeeld over 4 bouwlagen, ligt op één van de meest in het oog springende locaties van de stad Groningen. Het complex bestaat uit een kantoorgebouw en een bedrijfsruimte. Het betreft de locatie waar sinds jaar en dag Het Dagblad van het Noorden wordt gemaakt. Dit complex is gelegen op zichtlocatie aan de ring van Groningen, aan de kruising van de ring en de Europaweg. Het geheel is gesitueerd op een zeer royaal en nagenoeg geheel omheind en verhard kavel van meer dan 3 hectare, met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Aan de voorkant van het complex bevindt zich een siertuin. Een zeer representatief gebouw, op een knooppunt van verkeersstromen.

Vlekkenplan

Zie hieronder het vlekkenplan van Het Kwadraat.

Locatie

Lübeckweg 2 is nagenoeg naast de zuidelijke ringweg gesitueerd. De voorgevel van dit object ligt langs de Lübeckweg 2. Via deze weg is de A7 in beide richtingen snel bereikbaar.

Bereikbaarheid

Per auto: De bereikbaarheid per auto is uitstekend gezien de directe ligging aan de afrit van de A7.
Per openbaar vervoer: Per openbaar vervoer is het kantoor ook goed bereikbaar. Meerdere buslijnen van en naar het NS Station, stadscentrum en Station Europapark hebben halteplaatsen in directe omgeving van het gebouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Benieuwd naar wat werken en leven in het Kwadraat voor jouw business kan betekenen?

Neem dan contact op met Solide Vastgoedbeheer


Lübeckweg 2
9723HE, Groningen
The Netherlands
Tel: 050 – 313 75 80
mailen kan ook klik hier