Bewoners

In een bijzonder gebouw passen bijzondere bewoners. We bieden een plek voor elke ondernemer, van klein tot groot. Door vooraf in gesprek te gaan met veeleisende, creatieve gebruikers, zijn creatieve wensen op papier gekomen en uiteindelijk tot productie. Het resultaat is een rauw gebouw vol historie, dat ruimte biedt voor ontwikkeling en groei van bedrijven. Ontmoet enkele bewoners van Het Kwadraat.

Bloei Media

Sinds 2007 is Bloei Media een reclamebureau dat ‘mooie dingen maakt’. Het bedrijf werkt voor een groot aantal bedrijven, van groot tot klein.

“Werken in Het Kwadraat is leuk, handig en brengt inspiratie. Samen lunchen, elkaars auto’s lenen, borrelen en natuurlijk werken in dit creatieve bolwerk”, zeggen ondernemers Thonie Kroon en Erik-Peter Schutter.
Alles weten over Bloei media

Conversies.nl

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers in je webshop niet alleen kijken, maar ook kopen? Conversies.nl weet het en helpt je ermee.

“Het Kwadraat is een microkosmos van gelijkgestemde organisaties, die aanvullende diensten leveren. Daardoor werken medebewoners veel met elkaar samen. Het delen van kennis, inspiratie en natuurlijk gezelligheid schept de basis voor een groeiende onderneming”, aldus eigenaar Bouke Majoor.
Alles weten over Conversies.nl

De Jong & Laan

Als snelgroeiende organisatie werkzaam in een branche met een conventioneel karakter zoekt de Groninger vestiging van De Jong & Laan juist de vernieuwing. André Potgraven: “Dit uit zich in de manier van samenwerken met klanten, cultuur, de aangeboden diensten en zeker ook de locatie waar het bedrijf gehuisvest is”.
Alles weten over De Jong & Laan

Noordelijke Dagblad Combinatie

Dit mediabedrijf is sinds honderden jaren een instituut voor Noord-Nederland. Met als titels het Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en tientallen huis-aan-huisbladen wordt elke noordeling bereikt. Journalist Bouke Nielsen verwoordde de beslissing om in Het Kwadraat gehuisvest te blijven als volgt: “Mooi om door startups en scale-ups geïnfecteerd te worden. In het kielzog van Het Kwadraat de nieuwe wereld in: zo kunnen we weer wat langer mee”.
Alles weten over de Noordelijke Dagblad Combinatie

Indietopia

Dit Game development Hub heeft als missie om iedereen die een passie heeft voor Game Development te helpen om een zelfvoorzienende Game Developer te worden. Indietopia is dan ook de plek waar Game Developers elkaar inspireren, kennis met elkaar delen en van elkaar leren.
Alles weten over Indietopia

Timing

Dit bedrijf doet al 25 jaar er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien.
Alles weten over Timing

Extreme Sport Events

Deze sport event organisator is de gedachte achter de eerste legendarische wielren tijdrit over het wereldwijd bekende TT Circuit van Assen van maar liefst 500 kilometer. Ook dit jaar organiseren zij weer deze “Oer-uitdaging”.
Alles weten over Extreme Sport Events

Aniek aan Z!

Expert op gebied van Marketingcommunicatie en tekstschrijven helpt Aniek aan Z! bij de zoektocht naar de indentiteit van je organisatie. Samen werken aan de vertaalslag die jouw doelgroep raakt en in beweging brengt.
Alles weten over Aniek aan Z!

Achos

Eigen webshop beginnen? Geïnteresseerd in Bitcoin trading, of misschien ticket verkoop?
Achos biedt maatwerk webshops en administratieve software aangepast op uw specifieke wensen.
Alles weten over Achos

Buter Software

Sinds 2013 biedt Buter Software de nieuwste applicatie development voor uw bedrijf om de snel en veel eisende markt bij te benen.
Alles weten over Buter Software

Food I Love

Happy and Healthy Lifestyle is waar het om draait bij Food I love. Geen dieet maar leefstijl. Kijk hoe door middel van de juiste mindset, gezond eten, bewegen, ontspannen en het maken van slimme keuzes jij meer balans in je drukke leven kan krijgen.
Alles weten over Food I Love

Gasunie New Energy

Richten zich op het opschalen van innovatieve, duurzame energieoplossingen. Niet alleen kijken naar de technologie, maar ook naar nieuwe manieren van samenwerking, om zo bij te dragen aan het welslagen van de energietransitie. Gasunie New Energy doet dit als dochter van de N.V. Nederlandse Gasunie.
Alles weten over de Gasunie New Energy

Polygon Interactive

Een onafhankelijke video game development company, voor zowel entertainment games als serieuze spellen op gebied van innovatie en creativiteit.
Alles weten over Polygon Interactive

Proposal Mate

Frank Spin, het brein achter Proposal Mate is ruim acht jaar interface en front end developer. Door passie voor strak en eenvoudig design en met een Hands-on mentaliteit komt ontwerp en techniek dichter bij elkaar.
Alles weten over Proposal Mate

ReloadSEO

Geïnteresseerd in het geheim van vindbaar worden op het internet? ReloadSEO maakt zoekmachine optimalisatie eenvoudig voor webwinkels. Met welke zoekwoorden ben je goed vindbaar, ontdek het met directe feedback op elk artikel en product.
Alles weten over ReloadSEO

Innovatielab Groningen

Het Innovatielab Groningen vindt haar belangrijkste bestaansreden in anders kijken en anders doen. Ruimte creëren voor en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe wegen en andere oplossingen.
Alles weten over Innovatielab Groningen

Cesco Music

De een wil graag ingewikkelde jazz-harmoniek studeren, de ander vindt het gewoon leuk om popliedjes te spelen. Bij Cesco Music zit je niet vast aan een generiek lesprogramma, omdat muziek persoonlijk is.
Alles weten over Cesco Music

Klippa

Een assistent voor digitale bonnetjes. Met behulp van Klippa raak je nooit meer een bonnetje kwijt, heb je inzicht in je uitgaven en heb je altijd en overal toegang via de cloud. Ben je een zakelijke gebruiker? Dan beheer je met Klippa Pro eenvoudig je administratie of declaraties.
Alles weten over Klippa

ConceptSleutelaars

Een creatief projectbureau met een waakzaam oog op budget. De Conceptsleutelaars omschrijven zichzelf graag als enthousiastelingen die met volle overgave in uw merk, product of dienst duiken.
Alles weten over ConceptSleutelaars

Hyperhost

Dit bedrijf biedt slimme tools voor al uw WordPress websites. Hyperhost helpt u bij het up-to-date houden en beheren van al uw WordPress websites.
Alles weten over Hyperhost

ITurnIT

Vincent en Robert hebben in 2014 ITurnIT opgericht. Jongeren van 8 tot en met 18 jaar voor op banen van de toekomst voorbereiden. Hoe? Door de fysieke wereld van sport, mode en muziek te koppelen aan de digitale wereld.
Alles weten over ITurnIT

Vital Clinics

Vital Clinics helpt mensen vitaler en gelukkiger te worden door een scala aan voedings-, beweeg- en leefstijl adviezen waar mensen zelf mee aan de slag kunnen, naast de bekende weg.
Alles weten over Vital Clinics

SWGRO 050

Startup Weekend Groningen in HET KWADRAAT. In dit weekend beleef je alle hoogtepunten, dieptepunten van het leven als startup. Leer echt om jouw eigen bedrijf op te zetten in de aanwezigheid van de beste mentors, investeerders en sponsors.
Alles weten over SWGRO 050

Op Scherp

Een bedrijf dat samen met jou zoekt naar kansen en mogelijkheden, werkt naar innovatieve oplossingen, en gaan in gesprek met gebruikers. Zorgen dat je op eigen benen verder kan. Expertises gebundeld in concrete producten.
Alles weten over Op Scherp

Groningen Programmeert

Programmeren leer je op de basisschool! De basis van de IT, het programmeren, hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als dit op jonge leeftijd wordt geleerd aan kinderen kunnen ze op latere leeftijd makkelijker meedenken over IT.
Alles weten over Groningen Programmeert

IT’s Privacy

Een bedrijf gespecialiseerd in het adviseren en trainen in verschillende sectoren met als doel om op een praktisch manier jouw bedrijf en product aan de privacywet- en regelgeving te voldoen.
Alles weten over IT’s Privacy

Voys

Telefonie in de cloud. Bij Voys heb je alles zelf in de hand. Voys levert vaste telefonie via het internet, dus een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig.
Alles weten over VOYS

VoIPGRID

Sinds 2006 is VoIPGRID  speler in de telecommarkt. Inmiddels bieden zij, samen met haar partners, dagelijks 17.500 bedrijven een telefonie-oplossing op maat. Per week worden er ruim 1.000.000 gesprekken gevoerd via het telecommunicatieplatform dat zij bieden.
Alles weten over VoIPGRID

 

Spindle

Wat begon als een man moedig genoeg om te denken dat bellen over het internet een toekomst zou hebben, is nu een als maar groeiende organisatie met developers, engineers, designers en marketeers die samen werken aan prachtige producten. Software gebouwd voor efficient en persoonlijke business communicatie.
Alles weten over Spindle

 

Benieuwd naar wat werken en leven in het Kwadraat voor jouw business kan betekenen?
Neem dan contact op met NEXTFUND Vastgoedadviseurs of kijk op de website van Indiestad.
nextfund logo
Tel: 050 767 6100
info@nextfund.nl
https://www.nextfund.nl/