Bewoners

In een bijzonder gebouw passen bijzondere bewoners. We bieden een plek voor elke ondernemer, van klein tot groot. Door vooraf in gesprek te gaan met veeleisende, creatieve gebruikers, zijn creatieve wensen op papier gekomen en uiteindelijk tot productie. Het resultaat is een rauw gebouw vol historie, dat ruimte biedt voor ontwikkeling en groei van bedrijven. Ontmoet enkele bewoners van Het Kwadraat.

 

Sinds 2007 is Bloei Media een reclamebureau dat ‘mooie dingen maakt’. Het bedrijf werkt voor een groot aantal bedrijven, van groot tot klein. “Werken in Het Kwadraat is leuk, handig en brengt inspiratie. Samen lunchen, elkaars auto’s lenen, borrelen en natuurlijk werken in dit creatieve bolwerk”, zeggen ondernemers Thonie Kroon en Erik-Peter Schutter.
Alles weten over Bloei media

 

Conversies.nl

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers in je webshop niet alleen kijken, maar ook kopen? Conversies.nl weet het en helpt je ermee.

“Het Kwadraat is een microkosmos van gelijkgestemde organisaties, die aanvullende diensten leveren. Daardoor werken medebewoners veel met elkaar samen. Het delen van kennis, inspiratie en natuurlijk gezelligheid schept de basis voor een groeiende onderneming”, aldus eigenaar Bouke Majoor.
Alles weten over Conversies.nl

Vastgoed verdient goede zorg. Gedreven door onze passie voor onroerend goed, streeft het team van Solide [ vastgoedbeheer iedere dag naar een optimaal rendement voor pandeigenaren en een prettige woon- en werkomgeving voor huurders: een solide basis voor alle betrokkenen.
Alles weten over Solide Vastgoedbeheer 

 

De Jong & Laan

Als snelgroeiende organisatie werkzaam in een branche met een conventioneel karakter zoekt de Groninger vestiging van De Jong & Laan juist de vernieuwing. André Potgraven: “Dit uit zich in de manier van samenwerken met klanten, cultuur, de aangeboden diensten en zeker ook de locatie waar het bedrijf gehuisvest is”.
Alles weten over De Jong & Laan

 

Dit mediabedrijf is sinds honderden jaren een instituut voor Noord-Nederland. Met als titels het Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en tientallen huis-aan-huisbladen wordt elke noordeling bereikt. Journalist Bouke Nielsen verwoordde de beslissing om in Het Kwadraat gehuisvest te blijven als volgt: “Mooi om door startups en scale-ups geïnfecteerd te worden. In het kielzog van Het Kwadraat de nieuwe wereld in: zo kunnen we weer wat langer mee”.
Alles weten over de Noordelijke Dagblad Combinatie

 

Indietopia

Dit Game development Hub heeft als missie om iedereen die een passie heeft voor Game Development te helpen om een zelfvoorzienende Game Developer te worden. Indietopia is dan ook de plek waar Game Developers elkaar inspireren, kennis met elkaar delen en van elkaar leren.
Alles weten over Indietopia

 

Timing

Dit bedrijf doet al 25 jaar er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien.
Alles weten over Timing

 

Gasunie New Energy

Richten zich op het opschalen van innovatieve, duurzame energieoplossingen. Niet alleen kijken naar de technologie, maar ook naar nieuwe manieren van samenwerking, om zo bij te dragen aan het welslagen van de energietransitie. Gasunie New Energy doet dit als dochter van de N.V. Nederlandse Gasunie.
Alles weten over de Gasunie New Energy

 

Klippa

Een assistent voor digitale bonnetjes. Met behulp van Klippa raak je nooit meer een bonnetje kwijt, heb je inzicht in je uitgaven en heb je altijd en overal toegang via de cloud. Ben je een zakelijke gebruiker? Dan beheer je met Klippa Pro eenvoudig je administratie of declaraties.
Alles weten over Klippa

 

Vital Clinics

Vital Clinics helpt mensen vitaler en gelukkiger te worden door een scala aan voedings-, beweeg- en leefstijl adviezen waar mensen zelf mee aan de slag kunnen, naast de bekende weg.
Alles weten over Vital Clinics

 

Groningen Programmeert

Programmeren leer je op de basisschool! De basis van de IT, het programmeren, hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als dit op jonge leeftijd wordt geleerd aan kinderen kunnen ze op latere leeftijd makkelijker meedenken over IT.
Alles weten over Groningen Programmeert

 

Een bedrijf gespecialiseerd in het adviseren en trainen in verschillende sectoren met als doel om op een praktisch manier jouw bedrijf en product aan de privacywet- en regelgeving te voldoen.
Alles weten over Privacy1

 

Voys

Telefonie in de cloud. Bij Voys heb je alles zelf in de hand. Voys levert vaste telefonie via het internet, dus een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig.
Alles weten over VOYS

 

VoIPGRID

Sinds 2006 is VoIPGRID  speler in de telecommarkt. Inmiddels bieden zij, samen met haar partners, dagelijks 17.500 bedrijven een telefonie-oplossing op maat. Per week worden er ruim 1.000.000 gesprekken gevoerd via het telecommunicatieplatform dat zij bieden.
Alles weten over VoIPGRID

 

Spindle

Wat begon als een man moedig genoeg om te denken dat bellen over het internet een toekomst zou hebben, is nu een als maar groeiende organisatie met developers, engineers, designers en marketeers die samen werken aan prachtige producten. Software gebouwd voor efficient en persoonlijke business communicatie.
Alles weten over Spindle

 

Benieuwd naar wat werken en leven in het Kwadraat voor jouw business kan betekenen?
Neem dan contact op met Solide Vastgoedbeheer BV Tel: 050-3137580